In en rondom Putten valt er van alles te beleven…

Een leuke fietsroute:

U fietst vanaf het Veluwshof door het aangrensende Speulder en Sprielderbos richting het Solsegat. Waar volgens een oude legende een klooster in de aarde is verdwenen. Vervolgens kunt u verder fietsen naar de Ermelosche heide en de schaapskooi waar ook een bezoekerscentrum is.
De Ermelosche heide is ook een prachtig wandelgebied met als aanrader de Romeinse Marskamp wandelroute www.schapedrift.nl.

Nadat u de Ermelosche heide heeft bezocht fietst u verder naar de kleinste stad van de BeNeLux Landgoed Staverden. Via Speuld komt u in het dorpje Garderen waar u heerlijk ijs kunt eten bij de Ijstijd. Vanauit Garderen fiets u weer terug richting Krachtighuizen.

Een leuke wandelroute:

Een heerlijke wandeling kunt u maken door naar het zwaartepunt van Nederland te wandelen en door het bos naar het aangrenzende buurtschap Veenhuizerveld te wandelen. Daar bevindt zich ’t Veenhuisje met een theetuin waar u in de boomgaard kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee net huisgemaakte taart, een heerlijk ijsje of een lunch met een glas natuursap, Bij slecht weer kunt u ook binnen terecht.

Kom en geniet vanĀ ons park

Caravanpark het Veluwshof is een ideaal uitvalspunt voor leuke dagtrips en heerlijke fietstochten op de Veluwe